januari 18, 2023

Kvalificerad redovisningskonsult till Varbergs Revisionsbyrå

Dina arbetsuppgifter

Vi på Varbergs Revisionsbyrå söker just nu en kvalificerad redovisningskonsult till vårt kontor i Varberg med start så snart det är möjligt. Du som söker tjänsten bör ha några års erfarenhet av bokslutsarbete och erfarenhet av deklarationer är meriterande. Den vi söker tror vi är en lyhörd och positiv person som tycker om utmaningar och sätter kunden i centrum. Arbetet hos oss sker vanligtvis individuellt men det förekommer även arbetsuppgifter som genomförs i team både på kontoret och ute hos våra kunder. Således värdesätter vi samarbetsförmåga hos dig som sökande av tjänsten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

– Bokslut

– Årsredovisningar

– Deklarationer

– Konsultationer

Din profil

Du är en serviceinriktad person som trivs i en ansvarstagande roll. Du är en redovisningskonsult med en god analytisk förmåga och trivs i en roll med breda kontaktytor. Utöver detta ser vi att du är en positiv och målmedveten person som uppskattar utmaningar och har en god samarbetsförmåga.

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande och har minst 3 års erfarenhet av självständigt arbete med bokslut och årsredovisningar. Det är ett plus om du har erfarenhet av att ha arbetat på en redovisnings- eller revisionsbyrå tidigare.

Vidare har du goda kunskaper i löpande bokföring och god systemvana. Utöver stimulerande arbetsuppgifter erbjuds du en plats hos ett välmående företag med gemenskap, delaktighet och flexibla arbetstider. För att kunna kombinera arbete och privatliv på bästa sätt finns också möjlighet att arbeta hemifrån de dagar detta behövs.

Om Varbergs Revisionsbyrå AB

Varbergs Revisionsbyrå är ett etablerat revisionsföretag som har funnits i Varberg sedan 1967. Vi ingår i det internationella nätverket INPACT, som är ett fristående nätverk för små och medelstora revisionsbyråer över hela världen.

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till per@revisionsbyran.se

Din ansökan vill vi ha senast den 29 januari. Löpande urval tillämpas, så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.