Om oss

Affärsidé

Vår affärsidé är att driva en revisionsbyrå där vi utför revisionsarbete samt tillhandahåller ett flertal kringtjänster som gör att vi kan erbjuda våra kunder en helhetslösning vad det gäller administration och ekonomi – från löpande bokföring till färdig revision under ett tak.

Vision

Våra kunder skall, oberoende av storlek eller lönsamhet, uppleva att de står i centrum för vårt engagemang på ett affärsmässigt och professionellt sätt.

Historik

27 september 1967 registrerades bolaget som idag är Varbergs Revisionsbyrå AB. Vi är en väletablerad revisionsbyrå med lång erfarenhet och stor kompetens.

Verksamheten har efter hand expanderat och från och med november 2012 finns vi på Monarkvägen 3 i Varberg. Vi arbetar med ca 1000 företag / kunder av varierande storlek och företagsform. De flesta är familjeägda företag vilket gör arbetet stimulerande, omväxlande och intressant.

Tjänsterna vi erbjuder har övertid förändrats och omfattar revision, redovisning, lön, skatt och konsultationer. Vi investerar kontinuerligt i utbildning av våra medarbetare och i digitalisering av verksamheten och våra tjänster men med fokus på individen.

Revisionsbyrån har idag fyra delägare och är medlem i den internationella organisationen INPACT, ett världsomspännande nätverk för små och medelstora revisionsbyråer.

Image

Kjell Johansson

Image
Grundare